Profilprodukter

Giveaways, presentreklam, väskor m.m.

Profilkläder

T-shirts, pikétröjor, mössor m.m.

Expo och event

Kampanjmaterial, Rollups m.m.

Köpvillkor

Prisinformation
Felestad New Wave Profile reserverar sig för slutförsäljning av produkterna samt inmatningsfel av priser på denna sida.

Leverans
Postens Företagspaket kl 18.00. Mindre försändelser kan skickas som brev, dock icke spårbara. För Expressleverans med budbil var vänlig kontakta Felestad New Wave Profile, telefon: 046-71 26 40. Det är även möjligt att hämta hos oss i Löddeköpinge. För leverans som inte löses ut förbehåller sig Felestad New Wave Profile rätten att debitera kunden ett belopp som svarar mot verkliga kostnader för bl a postens returfrakt och hanteringsavgift. Felestad New Wave Profile har inget ansvar för försenad leverans som orsakats av leverantör eller transportör.

Om leveransen sker med Best Miljöslinga och mottagaren inte finns på plats, så det blir en bomkörning och en ny utkörning, debiteras 1,5 fraktkostnad à 150kr.
0,5 kostnad för retur till Best lager.
1,0 kostnad för ny utkörning från Best lager till kunden.

Priser & Betalningsvillkor
Nya prislistor med prisjusteringar kommer att gälla fr. o. m. 19-01-01.
Betalingsvillkor: 30 dagar netto. Dröjsmålsränta debiteras med 20%. Faktura från Felestad New Wave Profile kommer via e-mail och det är därför viktigt att alla uppgifter är noga ifyllda.

Reklamationer/returrätt
Har en annan än beställd artikel/produkt levererats eller om produkten är skadad eller på annat sätt felaktig kan köpet reklameras till oss med angivande av felaktighet. Felaktig vara ska returneras till Felestad New Wave Profile via den returfraktsedel som du får vid reklamation. Retur får inte ske mot postförskott utan först sedan reklamation gjorts till Felestad enligt ovan.

Vänligen bipacka tidigare erhållen följesedel för snabb hantering och kreditering.

De artiklar som är så kallade beställningsvaror (t ex all textil, väskor m.m.) kan ej returneras då de är förädlade med logotyper m.m.