Profilprodukter

Giveaways, presentreklam, väskor m.m.

Profilkläder

T-shirts, pikétröjor, mössor m.m.

Expo och event

Kampanjmaterial, Rollups m.m.

BRA ATT VETA

Butiken
Förbundet Vi Unga driver tillsammans med Felestad New Wave Profile den här webbshoppen för att erbjuda Vi Ungas organisation ett brett utbud av profil och varumärke stärkande produkter med hög kvalité. Samtliga produkter har kontrollerats så att de möter Vi Ungas grafiska profil.

Kunduppgifter och köp
I webbshoppen kan du välja att betala med kort (VISA eller Mastercard) eller om du väljer att registrera dig som företagskund kan du handla mot faktura (Gäller Förbundet Vi Ungas enheter)

Placera de produkter du önskar i varukorgen. Gå sedan till kassan och där väljer du att antingen genomföra köpet med kort eller väljer du att logga in/skapa inloggning.

Väljer du att skapa ett konto behöver kunduppgifterna endast fyllas i en gång. Efter avslutat köp får du automatiskt en köpbekräftelse och därefter kommer en orderbekräftelse från Felestad New Wave Profile till angiven e-mailadress. På orderbekräftelsen finns ett kundnummer som är unikt hos Felestad New Wave Profile, detta skall alltid uppges vid alla beställningar och kontakt med Felestad New Wave Profile, för snabbare hantering.

Du kan alltid gå in i shoppen och titta utan att skapa inloggning eller logga in.

Prislista Felestad 2019

Leverans

Till företag med företagsadress
Direktleverans med Postens DPD Företagspaket (18.00) eller brev.
Önskas expressleverans vänligen kontakta Felestad New Wave Profile på telefon 046-71 26 40.

Viktigt att uppge mobilnummer så vi kan avisera försändelsen (privatperson).

I Skåne erbjuder vi Miljöbud-slinga – vi väljer alltid det mest kostnadseffektiva alternativet.
Om leveransen sker med Best Miljöslinga och mottagaren inte finns på plats, så det blir en bomkörning och en ny utkörning, debiteras 1,5 fraktkostnad à 150kr.
0,5 kostnad för retur till Best lager.
1,0 kostnad för ny utkörning från Best lager till kunden.

Order som inkommer före kl 11.00 skickas samma dag och levereras dagen efter.

Till privatperson
Direktleverans med Postens MyPack (18.00) eller brev.
Order som inkommer före kl 11.00 skickas samma dag.
Önskas expressleverans vänligen kontakta Felestad New Wave Profile på telefon 046-71 26 40.

Prislista Frakter

Skrymmande gods beräknas på 280kg/m3, då volymvikten överskrider den faktiska vikten kommer vi justera fraktkostnaden efter att vi säkerställt med ett godkännande från beställaren att det är ok.

Paketet ligger på PostNord utlämningsställe under 2 veckor. Skulle paketet inte hämtas, så returneras varorna till oss.

För alla paket som inte löses ut förbehåller vi oss rätten att debitera kostnader för returfrakt, expeditionsavgift och hanteringsavgift, för närvarande 168:-. Detta kommer på en separat faktura till dig.
Vi kontaktar dig om vi får ett returpaket och frågar om du vill att vi skickar det igen med en ny frakt, för närvarande 168:-.

Reklamation
Felestad New Wave Profile har i avtal med Förbundet Vi Unga uppdrag att hantera deras webbshop och åt Förbundet Vi Unga leverera de av Förbundet Vi Unga bestämda, beställda, logotypförädlade och köpta artiklar till deras, av Förbundet Vi Unga godkända, webbshopskunder. Detta innebär bl a att beställningar i webbshoppen inte regleras enlig konsumentköplagen med ånger- och returrätt på ej defekta varor.

Har en annan än beställd artikel/produkt levererats eller om produkten är skadad eller på annat sätt felaktig kan köpet reklameras till oss med angivande av felaktighet. Felaktig vara ska returneras till Felestad New Wave Profile via den returfraktsedel som du får vid reklamation. Retur får inte ske mot postförskott utan först sedan reklamation gjorts till Felestad enligt ovan.

Vänligen bipacka tidigare erhållen följesedel för snabb hantering och kreditering.

De artiklar som är så kallade beställningsvaror (t ex all textil, väskor m.m.) kan ej returneras då de är förädlade med logotyper m.m.

Betalning mot faktura
Till Företag - Faktura från Felestad New Wave Profile kommer alltid via e-mail.

Till Privatperson – alltid via kortbetalning i förskott.

Frågor kring produkter, leveranser mm: Kontakta Josefine Davidsson på telefon: 046-71 20 56 eller skriv ett mail till viunga@felestad.se.
Vi har öppet vardagar kl 08.00-17.00.